Ved køb af store malerier eller fragt udenfor EU - kontakt mig venligst for fragt priser.

Kurser

Inspirerende og udfordrende kursus til dig som er helt nybegynder eller som allerede er godt igang


Der er plads til os alle. Hyggelig og tryg stemning er i højsæde på dette kursus.
Jeg har malet altid og de sidste 7 år på fuldtid.
Jeg har udstillet i lande som : Norge, Tyskland, Holland, Schweitz og Sverige.
Mit foretrukne motiv er hesten, men jeg maler alt fra abstrakt, portrætter, veteranbiler og dyr.
At male er først og fremmest - at se. Jeg hjælper med forskellige fif og teknikker så alle udfordres på deres niveau.
Alle har mindst èt færdigt maleri med hjem. Man maler det man har lyst til.
Alle kurser udvikler sig lidt forskelligt afhængig af hvad deltagerne går i dybden med.

  Se alle kurser ved Midtgaard Maleri her

   Tilmeld dig nyhedsbrevet på forsiden og få besked ang. nye dato'er!

  Hvad kan man forvente at lære på kurset? 

  Jeg vil gennemgå spartelteknikker, penselstrøgenes betydning, kvalitet af maling, kvalitet af lærreder. Vi snakker meget lys og skygge, Hvordan afbalancerer jeg mit motiv med min baggrund? Hvordan vælger jeg et godt motiv? Og meget mere..

  Jeg er en livsglad, positiv og kreativ underviser, hvis fornemmeste opgave er at få kursisterne til at opnå og stræbe efter det optimale, samt at gå fra kurset med en god følelse i maven. Mit mål er opnået når kursisterne har opdaget at de kan meget mere end de troede da de ankom. Og har afprøvet nogle teknikker og grænser som for den enkelte virkede svære, men som vi overkom i fællesskab.

   


    

  • På kurserne som afholdes hos mig i ponyværkstedet, er prisen inklusiv frokost.
  • Jeg kan desværre ikke tage højde for allergier. Du er velkommen til selv at medbringe frokosten.  Der er køleskab til rådighed. 
  • Max 6 deltagere i Ponyværkstedet.  På kurser ude i landet 10-12 deltagere.
  • Forbrug af maling kan tilkøbes for 100 kr. pr. dag. Det frarådes at gå ud lige inden kurset og købe for billig maling, da det er svært at male med. Så hellere lige afvente og prøve gode materialer.
  • Pensler kan lånes på kurset.
  • Man medbringer gerne selv 1-4 lærreder gerne i 60x80 cm eller større. Dog Max omkring 1x1 meter. Af hensyn til pladsen i ateliet. Det kan være svært at male meget småt. Der kan også købes lærreder af mig.
  • Gulv-Staffeli kan lejes for 100; ( på kurser i mit atelier Ponyværkstedet, i Varnæs, er de til rådighed uden beregning)
  • Der findes gode overnatnings muligheder i området.
  • Overvej hvad du har lyst til at male. Medbring tydelige fotos. Meget gerne en tablet eller ipad.


  Tilmelding sker ved at købe kurset under produkter og din tilmelding er bindende. Skulle vi forhindres i at afholde kurset på grund af covid-19, tilbage betales deltager gebyret naturligvis. 

  Man er altid velkommen til at ringe for mere info på 26806672 eller bruge kontaktformularen her på siden.

   

                                                

   

  Det siger kursisterne

  "Jeg kan på det varmeste anbefale Maj Brit Midtgaard ‘s malerkursus dage. Som total NY på området, ville jeg “bare se”  hvordan jeg skulle STARTE med et helt hvid lærred, farver og pensler. Med Maj Brit´s ligetil personlighed og sprog, fik hun uden jeg opdagede det, guidet mig ind i legen med farverne og vupti så var baggrunden lavet. Og lige så med billedet, hvor jeg håbede på at lære at tegne et heste- øje, men kom hjem med et helt hestehoved malet på lærredet. For Maj Brit fortalte så enkelt om teknikkerne, at jeg bare lod mig rive med i legen og farverne. Skøn skøn lærings kursus også for OS der er helt “nye”.

  På gensyn Maj Britt og Tak fordi du gav mig mod til at springe ud i acryl malingens verden. Og alle jer andre, afsted med jer, ud af det kreative skab og vid at Maj Brit altid vil møde jer med åbne arme og forståelig vejledning uanset hvor du ER."  

  Hanne Andersen

   

  "Jeg har deltaget på adskillige kurser hos Maj Brit Midtgaard og har rykket mig meget i mit billedsprog og ikke mindst min egen accept af, hvordan jeg synes mine penselstrøg skal være. Maj Brit har på hendes helt naturlige og søde måde, fået mig til at turde have mange OG større pensler i hånden, mens hun gavmildt har øset ud af tips og vejledning til at få det bedste resultat ud fra de ønsker jeg har haft. Jeg synes jeg har lært oceaner på hendes kurser og nyder hendes milde naturlige formidling og læringsteknikker. Man går altid hjem med noget i bagagen og så gør det jo heller ikke noget, at hun ud over at være hamrende dygtig også er et dejligt menneske."

  Lilian Glad