Ved køb af store malerier eller fragt udenfor EU - kontakt mig venligst for fragt priser.

Gå til Pony

Der er ingen nye hold lige nu..

Hvis du "går til pony" kommer du herud 1x om ugen. Det bliver hver onsdag fra 16-17.

 

 

I vil være Max 4 børn/ unge som kommer her fast. På den måde vil I lærer ikke kun hinanden, men også alle 6 ponyer at kende. I vil skiftes til at håndtere de forskellige ponyer. Nogle ponyer ELSKER opmærksom, hos dem kan I eventuelt deles og hjælpe hinanden ind imellem.
I den time I er her, kan aktiviteter være: at strigle og flette, nusse og  træne, løbe med ponyerne og spring over bomme, engang imellem gå tur med en eller flere af ponyerne og hvad vi ( og ponyerne) ellers synes er sjovt. Jeg vil videregive alt den nye viden som jeg løbende tilegner mig om heste, deres adfærd og helbred.
Det eneste vi ikke gør, er at ride på ponyerne. De er simpelthen for små!

Ligesom vi mennesker er forskellige- så er ponyerne på samme måde utrolig forskellige. De har forskellige aldre, temperament, udseende og uddannelsesniveau.

Ponyerne holder af, at lærer deres mennesker at kende. De nyder stabilitet. Derfor er de glade for at du kommer igen og igen over en længere periode.
Vi mennesker tænker ofte på vores egne behov, vi skal ikke menneskeliggøre hestene, men heller ikke forklejne deres følelser.
Der kan være dage, hvor du er her alene sammen med mig, og måske dage hvor i er 4 på samme tid.
Jeg vægter meget højt, at alle bliver set og hørt. Det er utrolig vigtigt for mig, at alle behandler hinanden pænt, og at ingen føler sig udenfor.

At komme på besøg hos ponyerne er på eget ansvar. Det er levende dyr, og man kan derfor ikke altid forudse, hvad der kan ske.
Af sikkerhedsmæssige grunde skal børnene derfor bære ridehjelm i stalden og når de er sammen med ponyerne. Sikkerhedsstøvler er at anbefale, under alle omstændigheder kun lukket fodtøj i stalden.
Jeg glæder mig rigtigt at se jer og lære jer at kende.
Det praktiske:
Det koster 2400;  at " gå til pony" 12 gange. Der betales forud. Betalingen for de 12 gange betales på en` gang.
Der er ikke noget kontingent oveni. Og ingen "arbejdslørdage".
Du binder dig for 12 onsdage af gangen. "Går du allerede til pony", har du retten til at booke de næste 12 onsdage i forlængelse, inden nogen udefra får tilbudt at overtage din plads på holdet. På den måde betaler du ikke for en længere periode end 12 onsdage, men du ved at pladsen er din, hvis du ønsker det. Ønsker du at stoppemed at "gå til pony" inden perioden udløber, refunderes betalingen ikke. Efter 8 onsdage, skal der gives besked, om du ønsker at fortsætte yderligere 12 onsdage.
Ring og lad os aftale nærmere (der er kun plads til at ganske få kan "gå til pony")
Det kan derfor være du får tilbudt at komme på venteliste.