Ved køb af store malerier eller fragt udenfor EU - kontakt mig venligst for fragt priser.

Ponyværkstedet

 Ponyværkstedet danner rammer for min kreative hverdag

 

Det er en del af vores gamle stald der nu bliver brugt som mit værksted/atelier. Det er her jeg maler fyldt af den inspiration, jeg møder på min vej rundt omkring i landet, og på mine rejser til udlandet.
Ligeledes er Ponyværkstedet her jeg underviser passionerede og entusiastiske kursister. Rammerne i ponyværkstedet er perfekte til hygge og socialt samvær. Så hyggelige, at en pony eller to invitere sig selv ind, skulle en åben dør, indbyde hertil.

 

 

 

I Ponyværkstedet har jeg mine malerier der er til salg, stående. Det betyder, at mange kunder lægger vejen forbi. Enten, for at hente et maleri der er bestilt på forhånd, eller for at se, hvad lageret har at byde på lige nu og her. Døren er altid åben til en god snak, hygge og handel af malerier.

For en sikkerheds skyld er det bedst lige at ringe og aftale et tidspunkt hvis man skulle have lyst til at kigge forbi.  

 


 

Min dagligdag i Ponyværkstedet er meget varieret. Mange forskellige motiver bliver det til. Nogle af fri kreativitet, andre bestilt af forventningsfulde kunder, der ønsker deres hest, kæledyr eller måske et portræt af et familiemedlem malet. En kreativ pause holdes gerne ude på marken eller i stalden, hvor jeg træner og hygger om ponyerne. 

 

 

Vi startede med at hente Bellis, så kom Etta som er den lyse knapstrupper hoppe. Derefter Viktor, og nu har vi lige fået Kookie, et føl på 4 måneder som starter med at have sin mor med...( mælkebar)